Yamaha   Piano's    

Klik hier voor de website van Yamaha                                       Klik hier om kennis te maken met "flowkey"...

             

Alle prijzen kunt u vrijblijvend aanvragen  bij muziekhandel Allegro

 

     KLIK HIER  EN REGISTREER NU HIER UW PRODUCT    

 

 

Verkrijgbaar bij Allegro:  “de Clavinova CLP-700 series "

 

Yamaha presenteert de nieuwe Clavinova CLP-700-serie

Yamaha heeft niet alleen vanwege zijn erfgoed een trotse traditie van uitmuntendheid in de ontwikkeling en constructie van hoogwaardige akoestische en innovatieve elektronische instrumenten. Ze kunnen terugkijken op meer dan 100 jaar ervaring. Deze toewijding aan het stellen van nieuwe normen in het digitale muzieksegment blijkt maar weer uit de nieuwe Clavinova CLP-700-serie. Deze voortreffelijke nieuwe serie is gemaakt voor zowel ervaren pianisten als beginners en biedt eindeloze mogelijkheden voor leren, creatieve muzikale expressie en gewoon plezier. De nieuwe instrumenten bieden maximale natuurlijke bespeelbaarheid, compleet met de adembenemende geluidskwaliteit die Yamaha heeft bereikt door tientallen jaren van akoestisch concertvleugelvakmanschap.

 

Yamaha Clavinova CLP-775

CLP-745 Nieuw

 

Krachtige 2-wegluidsprekers, bluetooth-audiofunctionaliteit en een fantastisch GrandTouch-S-toetsenbord met houten toetsen die pianisten van alle niveaus ongekende speelmogelijkheden bieden.

prijs : 2540,- euro !!!

 

 

Yamaha Clavinova CLP-735

CLP-735 Nieuw

Nieuw gesamplede voices van de CFX- en Bösendorfer Imperial-vleugels, met binauraal geluid van deze twee wereldberoemde vleugels. Geniet ook van meespelen met een verscheidenheid aan ritmes, evenals twee nieuwe fortepiano-voices. 

prijs : 1890,- euro !!!

 

Yamaha Clavinova CLP-725

 

CLP-725 Nieuw

Alles wat u zich kunt wensen in uw eerste piano. Grand Expression Modeling levert expressieve mogelijkheden die die van een vleugel benaderen, samen met de voices van de twee beste vleugels ter wereld: de Yamaha CFX en Bösendorfer Imperial.

prijs : 1499,- euro !!!

 

Yamaha Clavinova CLP-765GP

 

Geniet van het luxueuze uiterlijk van een vleugelkast

met een gepolitoerde afwerking alsook van vleugelaanslag en -geluid.

prijs : 4795,- euro !!!

 

 

 

 

CSP  -  Mijn muziek -Mijn piano - Mijn manier

 

Speel de songs die u altijd al wilde spelen met de nieuwe line-up Clavinova CSP's, met state-of-the-art technologieën en concepten, die uw dromen vervullen van optreden op een authentieke vleugel.

PROMO

(neem contact)

CSP-170 - Gallery - Clavinova - Piano's - Muziekinstrumenten ...CSP-170

De Clavinova CSP's bieden u ongeëvenaarde mogelijkheden voor muzikale expressie, met een enorme verscheidenheid aan instrumentvoices die verdergaan dan hun eenvoudige, elegante behuizing

 


 

            

                     CVP-709GP

Hoe zou Yamaha het ontwerp van de ultieme Clavinova CVP-709 digitale piano kunnen verbeteren? Plaats het in een gepolitoerd ebbenhouten vleugelkast.

 

          CVP-705

Geef uw innerlijke muzikant meer voices, meer stijlen en draadloze iPad-connectiviteit voor talloze uren entertainment met de digitale piano.


 

CVP-709

De mooiste pianoklank en de beste pianoaanslag in de meest geavanceerde Clavinova ooit.

 

CVP-701

Meer dan een eeuw pianobouwervaring culmineert in een echt modern instrument.

 

                  

 

 

 

 

 

De luxueuze klank en het expressieve speelgemak blijven trouw aan de basis van een echte piano. Het bespeelt bijna zichzelf en laat het geluid en de muziek los die u in u hebt. Begin uw dag met muziek en een grote glimlach op uw gezicht - de ARIUS-piano zorgt ervoor dat u steeds meer wilt spelen.

De YDP-S35-modellen zijn allemaal voorzien van een pianovoice die is gesampled van Yamaha's vlaggenschip CFX-concertvleugel - een gerenommeerde vleugel die sprankelende hoge tonen en een krachtige resonerende bas levert, gecombineerd in een buitengewoon expressief geluid

De YDP-S35 heeft hetzelfde gedetailleerde geluid - van de lagere toetsen tot de hogere toetsen - vol helderheid en rijk aan kleurrijke harmonische inhoud. Het biedt u buitengewoon expressieve kracht en nuance, die een authentiek speelgevoel geven bij uw dagelijks oefenen en uw emotievolste uitvoeringen

 

YDP-165  

prijs : 1299,- euro !!!

 

YDP-S55

YDP-145 

 

YPD-S35

   

 

 

 

.

 

DGX-670 - Specificaties - Draagbare vleugel - Piano's ...

DGX-670

prijs : 1179,- euro !!!

(incl.stand en voetpedaal)

 

 

                P515(black/white)  optie: stand en pedaalbord                    

Hedendaagse draagbare digitale piano voor alle soorten musici; geschikt voor zowel serieus oefenen als liveoptredens

 

The P-145B on a deskP-145

Het nieuw ontwikkelde GHCtoetsenbord (Graded Hammer Compact) biedt een realistisch speelgevoel

Een van de grootste zorgen van pianisten bij de aankoop van een digitale piano heeft te maken met hoe het toetsenbord aanvoelt tijdens het spelen.

A photo of a Yamaha P-125a digital piano on a desk 

P-125a

De Yamaha P-125 is een compacte digitale piano die ongelofelijke pianoprestaties combineert met een gebruiksvriendelijk minimalistisch ontwerp.      PROMO prijs: 739,- euro


Dit instrument is gemakkelijk draagbaar en uiterst toegankelijk en u kunt hiermee het plezier van op uw eigen manier pianospelen beleven.

A Yamaha P-S500 digital piano on a desk

P-S500

Sluit het instrument eenvoudig aan op een smartapparaat en gebruik de speciale Smart Pianist-app om toegang te krijgen tot alle instrumentbedieningen en configuratietools. U kunt ook genieten van krachtige functies, zoals app-gegenereerde pianopartituren van uw favoriete songs die u helpen om te leren en mee te spelen.

 

 

NIEUW !!!  P-225

Een compacte piano met het geluid en de functies

om aan de behoeften van gevorderde pianisten te voldoen

 

The P-225B on a desk