Mondharmonica's
 HOHNER          website Hohner                                       Klik hier om de Hohner-mondharmonicacatalogus te downloaden

 – Top instrumenten voor zowel professionals als amateurs !

Reeds 150 jaar produceert Hohner muziekinstrumenten van de hoogst-mogelijke kwaliteit. Traditioneel vakmanschap en know-how gestoeld op decennia ervaring, gecombineerd met 'State-of-the-art'-productietechnologie maken het ons mogelijk de hoge standaard in de toekomst te handhaven.

 

De diatonische mondharmonica, ook bekend als bluesharp, biedt eenvoudige majeurtoonladders en akkoorden. Speciale speeltechnieken zoals bendings en overbends breiden het toonbereik uit. Het geluid is typerend voor blues, folk en country, maar ook voor pop en rock.

Chromatische mondharmonica's bieden alle tonen van de chromatische toonladder met een druk op de knop, waardoor het gemakkelijker is om in alle toetsen te spelen. Het is het ideale instrument voor jazz en klassieke muziek

 

Van Sonny Terry tot The Beatles: met onze Signature Series mondharmonica's eren we geweldige harpspelers uit alle genres.

 

Octaaf mondharmonica's worden met name gebruikt in traditionele Alpenvolkeren en Cajun. Hun volumineuze, volle klank wordt bereikt met twee rieten per toon, precies één octaaf uit elkaar gestemd.

 

Orkestharmonica's bieden akkoord- en basbegeleiding voor mondharmonica-ensembles en orkesten.

 

Onze beginnersharmonica's bevatten twee mondharmonica's speciaal voor kinderen, evenals een keuze uit de beste mondharmonica's van de leerling uit ons algemene portfolio.

 

 

 

Haal het meeste uit je mondharmonica! Koop de beste accessoires, ontworpen door muzikanten voor muzikanten.